Spartling af vægge og lofter

En tekst kan komme ind her

Spartling af vægge og lofter i høj kvalitet​

Har du brug for et kompetent malerfirma til spartling af vægge i Hedensted, Vejle eller Horsens, tilbyder vi hos Jensen & T​ranegaard spartling af vægge og lofter i høj kvalitet med fokus på et flot slutprodukt. 

Vi har mange års erfaring siden 1976, hvor vi har hjulpet et væld af både private og erhvervskunder i Horsens, Viby, Vejle, Hedensted og resten af Jylland med flotte løsninger. Langt størstedelen af vores kundesegment er trofaste kunder, der kommer igen og igen. 

Det gør de naturligvis, fordi vi evner at levere en god kvalitet og et tilfredsstillende stykke arbejde – uanset om det er spartling af vægge eller opsætning af filt.

Vi er eksperter i netop spartling af vægge, hvilket vi udfører på vægge af:

  • ​Gips
  • ​Beton
  • ​Fermacell
  • Ytong

Grundig spartling af vægge uanset type

Når det kommer til spartling af vægge, er det vigtigt for slutproduktet, at dette udføres med omhu og grundighed. 

Bliver det ikke gjort korrekt, vil der ikke være en ensartet overflade, og det vil ganske enkelt ikke se særligt pænt ud.​ Da vi har mange års erfaring i branchen som maler, ved vi, hvorledes det gøres perfekt. 

​Vi har de rette værktøjer og viden til at udføre det, så du ender med at få et flot resultat og en helt plan overflade. Vi giver det en fuldspartling med et professionel spartelanlæg, som giver de flotteste resultater. Vi tilbyder også lægning af papirbånd i gips- og lydplader.

Få et godt tilbud på din opgave

Har du slidte og medtagede vægge, eller skal der bygges helt nyt? Vi tilbyder professionel og grundig spartling af dine vægge og lofter, så alle har samme overfladestruktur. 

Sådan har du det bedste fundament for at få flotte vægge og lofter, som ser helt ens ud uden ujævnheder. Lad os se på dit projekt og komme med et bud på, hvad en samlet pris vil være. Det er ganske uforpligtende

Alt i malerarbejde

Malerfirma siden 1976

Medlem af Danske Malermestre

Bliv ringet op